Programma Moeiteloos Leidinggeven

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 997,00 excl. BTW
Begin
This programma is currently closed

Start van het Programma

Jij volgt vanaf nu mijn Programma Moeiteloos Leidinggeven. In de komende weken leid ik jou in 11 stappen naar de verandering die nodig is om met meer plezier en energie moeiteloos te leren leidinggeven.

Hoe werkt het Programma?

Ik heb ervoor gekozen om mijn bedrijfsnaam Leads Change te hanteren voor de opbouw van het Programma. De 11 letters van Leads Change vormen samen de 11 stappen die hieronder staan.

Wekelijks een volgende stap

Iedere week komt er een nieuwe stap beschikbaar. Behalve in de eerste week, dan komen zowel welkom als stap 1 online.

Mocht het zo zijn dat je meer tijd nodig hebt voor de opeenvolgende stappen, dan is dat geen probleem. Het is vooral de bedoeling dat jij de verandering doormaakt en de snelheid waarin dat gebeurt is daaraan ondergeschikt.

Vooruitwerken is niet mogelijk. Dat raad ik ook niet aan. We gaan samen toewerken naar een blijvende verandering in je werk en je leven, dus neem daarvoor de tijd die het vraagt.

Contact

Onze contacten verlopen m.u.v. de 1-op-1 gesprekken via het Programma Slack. Je hebt hiervoor apart de inloggegevens ontvangen.

Opdrachten

Bij iedere stap horen ook opdrachten. Je vindt de opdrachten onderaan iedere stap in een apart invulbaar document. Via een link kun je dit document downloaden. Nadat je de opdrachten hebt afgerond kun je het ingevuld document uploaden via Slack. Wanneer je vragen hebt of feedback wilt ontvangen, kun je dit in Slack aangeven.

Voor nu wens ik je veel succes!

Hartelijke groeten,

Margaret Jong

Today is your opportunity to build the Tomorrow you want